søndag 11. mai 2014

Høstsokker på pinnen

Det er en stund siden jeg begynte å tenke på julegavene for 2014. Ikke fordi jeg har planer om å gå på shopping, men fordi jeg liker å lage gaver. Når jeg først skal lage noe så vil jeg lage noe som blir brukt og som mottakeren har lyst på. Da jeg så denne sokke-strikke-pakken tenkte jeg med en gang på min mor. Hun fikk se sokken i helga og ønsker seg sånne til jul. Det er første gang på mange, mange år at jeg begir meg i gang med noe med tofarget mønster. Flettestrikk og hullmønster er moro, men farget mønster er skummelt.

Her er garnet som fulgte med i pakken. Det er ca. 500 gram med Hifa-garn og mønster til sokker i pakken jeg kjøpte fra garnbutikken Fortuna.


Strømpeskaftet veksler mellom mønster og "bølger". Jeg får ikke mønsterstrikken helt jevn, men det skal visstnok komme med mer øvelse.


Sokkene strikkes på pinne nummer 4 så dette passet fint for en litt utålmodig sjel. Med travle dager på jobb for tiden er det fint med et strikketøy en ser framgang på selv om ikke det blir tid til å strikke hver dag.


2 kommentarer:

  1. Det synes jeg også. Fredrik har sagt at han også har lyst på sokker i de fargene.

    SvarSlett